Design buitenkeuken

Gezellig met elkaar buiten zijn. Wat praten onder het genot van een drankje.houten buitenkeuken met pizzaoven
Genieten van de buitenlucht en de prachtige natuur. Als u van die omstandigheden houdt moet u nog even verder lezen. Want ook voor een overheerlijke maaltijd kunt u nu gewoon buiten blijven. U steekt de fantastische, houtgestookte, kachel aan. Deze maakt onderdeel uit van een uiterst sfeervolle behuizing. Een verrijdbare buitenkeuken die met een prachtig riet pakket of met dakpannen gedekt is.

Deze luxe buitenkeuken is multifunctioneel en enig in zijn soort.

Pizzaoven: u kunt er superieure pizza’s mee bakken. Het lekkerste is als je de pizza’s zelf bereidt. Als de oven op temperatuur is gekomen, is de pizza binnen 5 minuten ovenvers.

Kookplaat: koken is veelzijdig. U kunt een lekker soepje vooraf koken en daarna de maaltijd voortzetten met een heerlijk wokmenu. U kunt de houtgestookte kachel uitbreiden met een kookplaat.

Bakplaat: de bakplaat is een must om te gebruiken. U kunt er onder andere vlees, groeten en vis op bereiden. Door op een plaat te bakken en het deksel boven de bakplaat te sluiten, verdampen de sappen minder snel. Daardoor heeft u een veel malser resultaat.

Barbecue: u kunt de houtgestookte kachel uitbreiden met het barbecuerooster.

Tuinhaard: heerlijk natafelen en nog lang nagenieten van het vlammenspel en de warmte van uw kachel.

Dat allemaal in uw eigen tuin. De unieke buitenkeuken en zijn behuizing zijn beide handgemaakte kwaliteitsproducten uit eigen land. Dus kwaliteit verzekerd!

Prijs vanaf € 5950,-

Wenst u een ander formaat buitenkeuken? Parasolux levert maatwerk. Wij werken uw idee graag uit van ontwerp tot realisatie.

Bel altijd vrijblijvend voor de mogelijkheden naar: +31 (0)6 46993094

academized coupons same day essay coupon unemployed professors promo code ultius reddit paperhelp discount samedayessay.com onlineclasshelp paperhelp coupons proessaywriting discount code
online casino