Parasolux ontwerpt voor opdrachtgevers en realiseert eigen design producten. Wellicht spreekt een van de ontwerpen u aan. Wat u ziet zijn schetstekeningen die uit de hand gemaakt zijn. Heeft u altijd al iets gewild dat net iets anders is dan wat anderen hebben? Wij ontwerpen het voor u. Neem gerust contact met ons op: Tel. 0646993094.

 

Buitenverblijf_ontwerp_open_dakconcstructieDit ontwerp is een stijlvol buitenverblijf (of welke bestemming u er ook aan wilt geven) met een deels opengewerkt dak. Dit maakt het mogelijk direct zonlicht te ontvangen door een glaselement in te bouwen dat elektrisch is weg te schuiven. Uiteraard garandeert de constructie optimaal daglicht. Verder is het ontwerp door middel van (onzichtbare) zonnepanelen op het platte deel van het dak energie neutraal te maken. Dit eigenzinnige ontwerp geeft ook veel transparantie in uw tuin, omdat het geen massief geheel is.

 

Ontwerp_buitenverblijf Dit ontwerp is een klassiek buitenverblijf met veel lichtinval. De gedetailleerde roede- verdeling in de raampartijen geeft aan dit gebouw zijn bijzondere karakter. Het raamwerk met daaronder eiken geveldelen maakt het tot een schitterend resultaat.

 

Ontworpen_keuken_hooiberg Een originele hooiberg is de plaats waar deze stoere keuken binnenkort wordt geplaatst. Het is een compacte keuken met alle nodige voorzieningen. Het werkblad van leisteen (antraciet mustang) loopt door aan de linkerzijkant van het keukenmeubel en gaat over in eenzelfde plateau waar een houtgestookte kachel op staat. Met deze kachel kan men in korte tijd maaltijden van diverse soort bereiden. Zie: Design buitenkeuken.

 

Uitkraging_Design_buitenkeuken Dit is een prachtige variant op de bestaande buitenkeuken Design buienkeuken. De doorbroken lijn op de tekening geeft de voorzijde weer van het bestaande model. Nu is vanuit de basis een uitkragende dakconstructie gecreëerd van ca. 1 m extra. Weersinvloeden hebben zo weinig vat meer op u bij het bedienen van de kachel-oven. Ook esthetisch mag het resultaat er zijn. ‘Dit is heel chique’!